Слънчев Бряг
Слънчев бряг днес е един забележителен черноморски курорт. Ако минавате покрай него, няма начин да продължите без да го забележите. Броят и мащабите на новопостроените хотели са изумителни не само за българи, но и за чужденци. Ако сте били в Слънчев бряг миналата година, може да не го познаете тази - изгледът му се мени с всеки изминал месец, защото този курортен комплекс е предпочитан за построяването на множество хотели.

Слънчев бряг се намира в южната част на българската черноморска гримера. Разположен е в красив залив във формата на полумесец, обърнат на изток. Северната част на курорта опира в полите на последните възвишения на Старопланинския масив. Това създава великолепно съчетание от море и планина. В южната му част граничи с разположеният на полуостров древен град Несебър - архитектурен и исторически паметник на българската и световната култура.

Слънчев бряг е един най-предпочитаните ни морски курорти за посещение през лятото. Не е случайно, че се казва така. Обществена тайна е, че само тук цяло лято е слънчево и топло и няма риск някой буреносен облак да съсипе почивката ви. Освен това Слъчнев бряг от всякъде мирише на лукс. Улиците с приятните и поддържани градинки и цветя, чистите и редовно почиствани плажове с изключително фин пясък и не на последно място огромните хотели. Всеки от тях се е има по един басейн и всички удобства и за най-претенциозния турист.

Слънчев бряг може да предложи по нещо за всеки. Ресторантите в курорта се делят на три категории - лукс, висока и средна. Ако пък сте фен на екзотичната кухня, в курорта има представители на всякакви световни видове. Нощният живот тук кипи на високи обороти, трябва да знаете, че това е един от курортите с най-много дискотеки и нощни клубове, които привличат дори тези туристи, които са отседнали в съседните селища. Тук се намира и една от най-големите атракции на нашето черноморие - Аквапаркът.
 

Контакти

София 1000,
ул. „Луи Айер” №77
Вижте къде се намираме картата
Ако имате въпроси моля свържете се с нас. С радост ще ви бъдем полезни
обадете ни се
0887 009 444